Térképcentrum - WEBhu Kft.
Európa, Magyarország valamint Magyarország településeinek térképe Térinformatikai tematikus katalógus Térinformatikai és önkormányzati fórum Térinformatikai és önkormányzati termékek és szolgáltatások értékesítése
Térképes Patikakereső Rendszer
Országos Térinformatikai Konferencia
Térképes Patikakereső Rendszer Hiszi-Map Kiadó Kft.
Kapcsolat

Jelen lapunk arra szolgál, hogyha bármilyen célból kapcsolatba kíván velünk lépni, akkor az alábbi űrlapon keresztül elküldheti nekünk üzenetét.

Sajnos azért kényszerültünk erre a megoldásra, mert rengeteg vírust küldenek nevünkben (e-mail címünk szerepel ezen levelekben feladóként), valamint a honlapra kiírt e-mail címünkre, amit a címkereső robotok rendszeresen begyűjtenek, nagy tömegben érkeznek kéretlen levelek (spam).

Név
E-mail cím
Üzenet
Ellenőrző szám *

* Az ellenőrző szám mezőbe kérjük írjon be egy 4444 és 5555 közötti számot, különben az üzenete nem kerül kézbesítésre. Erre sajnos azért van szükség, mert automatikus űrlapkitöltő programokkal szemben egyelőre csak így tudunk védekezni.

Amennyiben dokumentumot, képet, vagy bármi mást is csatolni kíván, akkor az űrlapon kérjük adja meg pontosan e-mail címét, és válaszlevelünkben megkapja címünket.

  Céginformáció  Partnereink  Kapcsolat  Hirdetési lehetőségek  Tartalom (221/1)
A Mozgás Öröméért Alapítvány hivatalos honlapja: http://www.mozgasoromeert.hu/