Térképcentrum - WEBhu Kft.
Európa, Magyarország valamint Magyarország településeinek térképe Térinformatikai tematikus katalógus Térinformatikai és önkormányzati fórum Térinformatikai és önkormányzati termékek és szolgáltatások értékesítése
Térképes Patikakereső Rendszer
Országos Térinformatikai Konferencia
Térképes Patikakereső Rendszer Hiszi-Map Kiadó Kft.
GIS-Katalógus | Alkalmazásfejlesztés
Alkalmazott Geoinformatikai Laboratórium Az AGIL - Alkalmazott Geoinformatikai Laboratórium - a Szegedi Tudományegyetem Természeti Földrajzi Tanszékének önálló szervezeti egysége, 1996 oszén alakult meg. Utóda annak a Távérzékelési Laboratóriumnak, amely már 1993 óta tagja az EARSel-nek (Európai Távérzékelési Laboratóriumok Szövetsége). A fo kutatási témák a távérzékelés, a GIS, a geostatisztika, a digitális térképezés, a digitális geodézia témakörébe tartoznak, kiemelve az ismeretek alkalmazott jellegét.
Besorolás:    Egyetemek    Oktatók    Alkalmazásfejlesztés
Geoview System Kft. Szoftverfejlesztő cég. Szakterületeik: településirányítás, közművek, energiaellátás, vonalas létesítmények nyilvántartása, térinformatikai alaprendszer fejlesztése és értékesítése, hazai, illetve német nyelvterületen, távközlés, telekommunikáció, telefonvonalak nyilvántartása, Internetes információs rendszerek fejlesztése (térinformatikai és szöveges)
Besorolás:    Kereskedelmi cégek    Fejlesztő cégek    Hazai fejlesztések    Igazgatás, logisztika    Alkalmazásfejlesztés
GIS az olajmezőn A Termális Képkészítő- és Elemző Rendszer (TEKER) fejlesztése a MOL algyői olajmezőjén.
Besorolás:    Ipari alkalmazások    Környezetvédelem    Alkalmazásfejlesztés
TMPO Terrain Modeling Project Office (TMPO) - virtuális tájtervezésen és domborzatmodelleken alapuló védelmi célú modellezés és szimuláció.
Besorolás:    Egyéb    Egyéb    Alkalmazásfejlesztés

Ha úgy érzi, hiányzik valaki a listából, küldje el címét és egy rövid ismertetőt!

  Céginformáció  Partnereink  Kapcsolat  Hirdetési lehetőségek  Tartalom (210/10)
A Mozgás Öröméért Alapítvány hivatalos honlapja: http://www.mozgasoromeert.hu/