Térképcentrum - WEBhu Kft.
Európa, Magyarország valamint Magyarország településeinek térképe Térinformatikai tematikus katalógus Térinformatikai és önkormányzati fórum Térinformatikai és önkormányzati termékek és szolgáltatások értékesítése
Térképes Patikakereső Rendszer
Országos Térinformatikai Konferencia
Térképes Patikakereső Rendszer Hiszi-Map Kiadó Kft.
GIS-Katalógus | Letölthető programok, demoverziók
Magyarország útinfo térkép CD CD-n megvásárolhatók Magyarország településtérképei. Cdata Kft. fejlesztése, Hiszi-Map Kft. térképei alapján. Forgalmazza a Térképtár Kft."
Besorolás:    Hazai fejlesztések    Letölthető programok, demoverziók
MicroImages A MicroImages Incorporation-t 1986-ban alapította a jelenlegi elnök, Dr. Lee D. Miller és alelnök Michael J. Unverferth. A cég székhelye az Egyesült Államokbeli Nebraskában van. Az első eladásra szánt programfejlesztésük a „Map and Image Processing System” (MIPS) volt, amely mikroszámítógépeken futtatott képfeldolgozó-rendszernek készült. 1986-óta a MicroImages fokozatosan fejleszti a MIPS-et, s ezzel kialakított egy integrált rendszert, amely magában foglalja a térbeli adatok feldolgozási lehetőségeit a tárolástól az elemzéseken keresztül a térképezésig. 1993-ban a MIPS-et újraírták a kor szellemének megfelelő windows-os környezetbe. Az új szoftver neve TNTmips ®. Ekkor dolgozták át a TNTmips-et az összes elterjedt számítógépre a személyi számítógépektől a munkaállomásokig.
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Külföldi szoftverek    MicroImages    Letölthető programok, demoverziók    Képfeldolgozás
Research System Software Adatmegjelenítő és elemző rendszer, honlapjukon termékismertetővel, letölthető állományokkal.
Besorolás:    Kereskedelmi cégek    Letölthető programok, demoverziók
TNTLite A TNTlite program a MicroImages cég által professzionális képfeldolgozásra és GIS alkalmazásokra fejlesztett TNTmips elnevezésű szotver ingyen beszerezhető – a hálózatról letölthető – verziója (http://www.microimages.com/tntlite).
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Külföldi szoftverek    MicroImages    Letölthető programok, demoverziók
ZEBRIS - WebView A német ZEBRIS cég honlapja, letölthető internetes térképmegjelenítő DEMO programmal
Besorolás:    Kereskedelmi cégek    Fejlesztő cégek    Letölthető programok, demoverziók

Ha úgy érzi, hiányzik valaki a listából, küldje el címét és egy rövid ismertetőt!

  Céginformáció  Partnereink  Kapcsolat  Hirdetési lehetőségek  Tartalom (55/15)
A Mozgás Öröméért Alapítvány hivatalos honlapja: http://www.mozgasoromeert.hu/