Térképcentrum - WEBhu Kft.
Európa, Magyarország valamint Magyarország településeinek térképe Térinformatikai tematikus katalógus Térinformatikai és önkormányzati fórum Térinformatikai és önkormányzati termékek és szolgáltatások értékesítése
Térképes Patikakereső Rendszer
Országos Térinformatikai Konferencia
Térképes Patikakereső Rendszer Hiszi-Map Kiadó Kft.
GIS-Katalógus | ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)
Arc/Info Arc/Info - Az ESRI 1981-ra kifejlesztett sokoldalú GIS-e. Operációs rendszerek jöttek-mentek, Arc/Info alakult, fejlődött. A legutoóbbi a 8.2 verziószámot viseli.
Besorolás:    Külföldi szoftverek    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)
Arc/INFO Tutorial Oktatási segédanyag (Bódis Katalin, SZTE TTK)
Besorolás:    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)    Jegyzetek    Digitalizálás
Arc-Magyarország adatcsomag Az Arc-Magyarország adatcsomagot azoknak ajánljuk, akik saját adataikat a legkülönfélébb országos és budapesti területegységekre vonatkoztatva szeretnék ábrázolni . A közigazgatási határok (települések), megyék, kistérségi körzetek, Budapest területére a 194 városrészt ábrázoló térkép biztosítják, hogy a hozzáférheto statisztikai, demográfiai és piackutatási adatok a térképekhez kapcsolhatók legyenek. A postai irányítószám körzetek térkép segítségével postai címhez kapcsolódó adatok területi ábrázolását lehet igen hatékony és költségtakarékos módon elvégezni.
Besorolás:    Kereskedelmi cégek    Szoftverek    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)
ArcView GIS ArcView GIS - A 90-es évekre az Arc/Info-s állományok nézegetőjéből igazi GIS-szé cseperedett szoftver. Kiterjesztései a közműtérképektől a térképszerverekig tágas feladatkört felölel.
Besorolás:    Külföldi szoftverek    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)
ESRI ESRI - Environmental System Research Institute - Az 1969-ben alapított kaliforniai székhelyű cég ma az egyik legbefolyásosabb térinformatikai szoftverház. Az évente megrendezésre kerülő felhasználói konferenciáik a legnépesebb hasonló jellegű események.
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Fejlesztő cégek    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)    Kézikönyvek
ESRI France Az ESRI Franciaország kezdőlapja
Besorolás:    Kereskedelmi cégek    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)
ESRI Magyarország Kft. Az ESRI Magyarország Kft. a térinformatika (GIS) területén nyújt komplett szolgáltatásokat, vállalkozva a határterületi és rendszerintegrációs projektek megvalósítására is. Az ESRI Magyarország Kft. nagyméretu, alapvetoen térinformatikai alapú szoftverrendszerek készítésére, integrálására szakosodott vállalat. A cég profiljába tartozik minden olyan tevékenység, ami a térinformatikához és az ESRI termékeihez- kapcsolódik, beleértve a kereskedelmi, szoftver támogatási, oktatási (általános és speciális), rendszerelemzési, rendszerfejlesztési, adatbázis építési-térkép és alapadat eloállítás is- területeket.
Besorolás:    Szoftverházak magyarországi képviseletei    Kereskedelmi cégek    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)    Állami projektek    Igazgatás, logisztika    Egyéb
Térinformatikai oktatási anyag - Arc/Info Oktatási segédanyag (Vass Gábor, BMGE)
Besorolás:    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)    Jegyzetek

Ha úgy érzi, hiányzik valaki a listából, küldje el címét és egy rövid ismertetőt!

  Céginformáció  Partnereink  Kapcsolat  Hirdetési lehetőségek  Tartalom (59/19)
A Mozgás Öröméért Alapítvány hivatalos honlapja: http://www.mozgasoromeert.hu/