Térképcentrum - WEBhu Kft.
Európa, Magyarország valamint Magyarország településeinek térképe Térinformatikai tematikus katalógus Térinformatikai és önkormányzati fórum Térinformatikai és önkormányzati termékek és szolgáltatások értékesítése
Térképes Patikakereső Rendszer
Országos Térinformatikai Konferencia
Térképes Patikakereső Rendszer Hiszi-Map Kiadó Kft.
GIS-Katalógus | Külföldi szoftverházak
Autodesk Autodesk - az egyik legnevesebb szoftvergyártó (AutoCAD, AutoCAD MAP)
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Autodesk (AutoCAD, AutoCAD Map)
ER Mapper ER Mapper - képelemző rendszer
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Külföldi szoftverek    ER Mapper    Távérzékelés
ERDAS ERDAS Imagine - Integrált képfeldolgozó rendszer (Atlanta, USA)
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    ERDAS    Orthophoto    Képfeldolgozás
ESRI ESRI - Environmental System Research Institute - Az 1969-ben alapított kaliforniai székhelyű cég ma az egyik legbefolyásosabb térinformatikai szoftverház. Az évente megrendezésre kerülő felhasználói konferenciáik a legnépesebb hasonló jellegű események.
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Fejlesztő cégek    ESRI (Arc/Info, ArcView GIS)    Kézikönyvek
Idrisi Idrisi - térinformatikai és távérzékelési feladatok kezelésére kifejlesztett szoftver, elsősorban raszteres elemzésekhez (Clark University, Anglia)
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Idrisi
Intergraph Intergraph - Három évtizedes múlttal rendelkező piacvezető szoftverház mérnöki- és térképező rendszerekre szakosodva.
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Intergraph
Landinfo Landinfo - Topográfiai térképek, domborzatmodellek, távérzékelt adatok és egyéb geo-adatok elemzését segítő rendszerintegrációja.
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Landinfo
MapInfo A MapInfo Professional a MapInfo Corporation asztali térképezo (Desktop Mapping) rendszere IBM/PC, Macintosh, Power Mac, HP/Sun számítógépekre. A szoftver relációs adatbáziskezelovel kombinált SQL, ODBC lekérdezési lehetoségeket kapcsol össze térképi grafikával, valamint biztosítja az adatok, adatelemzések vizuális - térképi megjelenítését.
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    MapInfo
MicroImages A MicroImages Incorporation-t 1986-ban alapította a jelenlegi elnök, Dr. Lee D. Miller és alelnök Michael J. Unverferth. A cég székhelye az Egyesült Államokbeli Nebraskában van. Az első eladásra szánt programfejlesztésük a „Map and Image Processing System” (MIPS) volt, amely mikroszámítógépeken futtatott képfeldolgozó-rendszernek készült. 1986-óta a MicroImages fokozatosan fejleszti a MIPS-et, s ezzel kialakított egy integrált rendszert, amely magában foglalja a térbeli adatok feldolgozási lehetőségeit a tárolástól az elemzéseken keresztül a térképezésig. 1993-ban a MIPS-et újraírták a kor szellemének megfelelő windows-os környezetbe. Az új szoftver neve TNTmips ®. Ekkor dolgozták át a TNTmips-et az összes elterjedt számítógépre a személyi számítógépektől a munkaállomásokig.
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Külföldi szoftverek    MicroImages    Letölthető programok, demoverziók    Képfeldolgozás
TNTLite A TNTlite program a MicroImages cég által professzionális képfeldolgozásra és GIS alkalmazásokra fejlesztett TNTmips elnevezésű szotver ingyen beszerezhető – a hálózatról letölthető – verziója (http://www.microimages.com/tntlite).
Besorolás:    Külföldi szoftverházak    Külföldi szoftverek    MicroImages    Letölthető programok, demoverziók

Ha úgy érzi, hiányzik valaki a listából, küldje el címét és egy rövid ismertetőt!

  Céginformáció  Partnereink  Kapcsolat  Hirdetési lehetőségek  Tartalom (17/17)
A Mozgás Öröméért Alapítvány hivatalos honlapja: http://www.mozgasoromeert.hu/